Procedura de inscriere la Congresul Implants Connected to Nature 2014

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos. In cazul in care nu sunteti membru al SRSD, va recomandam sa va inscrieti prima data in cadrul asociatiei prin completarea formularului de adeziune disponibil prin acest link (click aici), deoarece membrii asociatiei SRSD dispun de tarife preferentiale la acest congres. Pentru intrebari sau detalii suplimentare va stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail.


 

Date de identificare

 

Workshop-uri

  • Aveti posibilitatea de va inscrie la module suplimentare de tip workshop sau module practice de tip hands-on, organizate in cadrul congresului de partenerii SRSD. Participarea la aceste module este conditionata de participarea Dvs. la congres. Costurile suplimentare pentru aceste module le regasiti in pliantele de workshop publicate pe pagina anterioara a Congresului.
 

Date de facturare

  • Transmiterea facturii prin curierat presupune plata curierului de catre destinatar. Plata taxei de participare se va efectua prin ordin de plata in contul Asociatiei Societatea Romana de Stiinte Dentare deschis la CEC Bank. Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie.
 

Verificare